WASSEN zonder KRASSEN…
U kent het vast allemaal wel, uw mooie bolide moet weer worden gewassen. U bent zuinig op uw heilige koe, dus moet dit zeer secuur gebeuren. Dat is nogal eens lastig omdat er altijd zand en ander soortgelijk vuil aan uw auto kleven.
 
U heeft diverse mogelijkheden om dit te doen:
1. U gaat zelf bij u op de oprit of op de stoep aan de slag met een emmer zeepsop en de tuinslang of emmers water en een spons of borstel. Zodra u met een borstel of spons uw bolide gaat wassen, gaat u in de allereerste plaats het vuil verplaatsen. U wrijft nl. met uw bewegingen het zand en vuil heen en weer. Hierdoor ontstaan er lichte krassen in de lak. Die ziet u misschien niet meteen maar na een paar keer wassen worden ze echt zichtbaar. Zeker met een donkere lak. Dit accepteert u omdat u niet beter weet, maar het kan anders, heel anders!
 
2. U gaat naar een volautomatische wasserette. Lekker gemakkelijk, gewoon in de auto blijven zitten en het werk word gedaan. Volautomatisch. U vergeet dat hierbij uw heilige koe maar ten dele word gereinigd. Juist op plaatsen waar de meeste vuil zit, namelijk onder aan de dorpel en in de spatbordranden blijft het gewoon vies en vuil. Ook uw velgen worden meestal niet goed gereinigd. Dit komt omdat hier de borstel van de automatische wasinstallatie hier gewoonweg niet komt. Ook hierbij geld dat uw bolide nog steeds met een borstel word gewassen en ook altijd in dezelfde richting, zodat krassen hierdoor snel zichtbaar worden. Ook dit accepteert u omdat u niet beter weet, maar het kan beter, veel beter!
 
3. U gaat naar een doe-het-zelf wasserette bij u in de buurt. Dit klink al heel wat beter, maar nog steeds bent u met een spons of borstel in de weer. ook hierbij geld het bovenstaande, u verplaatst eerst het vuil voordat u het eraf spoelt. Het voordeel is dat u hier met een hogedrukreiniger uw bolide nu goed kunt afspoelen. Ook dit accepteert u omdat u niet beter weet, maar er nog een manier, de aller allerbeste manier!
 
4. U gebruikt het nieuwe revolutionaire product HB EASY SHINE van EB CLEANING PROUCTS. Dit werkt als volgt; verdun pure HB EASY SHINE met water in een mengverhouding van tenminste 1:10 tot maximaal 1:25. Doe het verdunde product bij voorkeur in een vernevelspuit. Nevel uw heilige koe nu helemaal in, te beginnen aan de onderkant, velgen en dan naar boven toe. Het dak als laatste in nevelen. Zorg ervoor dat u de hele auto overal goed in nevelt. Laat nu vooral het product zijn werk doen, u doet niets, helemaal niets. Ook al jeuken uw handen om even een borstel te pakken, doe het gewoon niet want er wordt nl. voor u gewerkt. Het unieke product HB EASY SHINE van EB CLEANING PRODUCTS doet het werk voor u ! Wacht minimaal 2 tot maximaal 10 minuten. U ziet nu waarschijnlijk het vuil al van uw auto aflopen. Ook uw mooie (aluminium) velgen waar altijd zoveel remstof aan kleeft en er zo altijd zo vies uitzien, word door het product HB EASY SHINE onder handen genomen. Nadat u enkele minuten heeft gewacht pakt u bij voorkeur een hoge drukspuit en u spuit uw bolide helemaal af. Hierbij is het heel erg belangrijk dat u weer onderaan uw auto begint met spuiten. Maak heen en weer bewegingen, van links naar rechts en werk dan langzaam naar boven toe. Goed en ruim afspoelen is heel belangrijk. U heeft het vuil niet verplaatst het is er gewoon vanaf gevallen. Tot in alle kiertjes en naadjes is uw auto echt helemaal super schoon. U zult zien dat uw bolide weer met recht de naam HEILIGE KOE kan dragen.
Bekijk als voorbeeld de impressiefilm op deze website.