WAT IS HET GEHEIM VAN HB EASY SHINE
Het geheim van dit product is dat het de unieke eigenschap heeft om het vuillaagje, zg. wegenvuil, onder het normale zichtbare vuil los te weken van de lak. Het product HB EASY SHINE dringt door alle lagen vuil heen en bereikt zo de poriën van de lak, zonder deze aan te tasten. Sterker nog, er word zelf een nieuw waxlaagje aangebracht. Door deze natuurlijke waxlaag laat HB EASYSHINE uw heilige koe weer glimmen alsof ie net van een poetsbedrijf komt. HB EASYSHINE is een multifunctionele alles reiniger met een shampoo en een wax in één uniek product.
HB EASY SHINE van EB CLEANING PRODUCTS is een groen product, milieu vriendelijk, volledig biologisch afbreekbaar en bijna PH neutraal. Speciaal ontworpen voor snel en grondig reinigen en waxen van voer- en vaartuigen.
HB EASY SHINE is ook toepasbaar voor het interieur van uw auto. Het haalt met groots gemak de vlekken uit de bekleding en haalt de kleur weer op. Ook een rokershemel verdwijnt als sneeuw voor de zon. U kunt HB EASY SHINE overal op uit proberen, het zal u verbazen wat de kracht van dit product is. Voor extreem vuil verdunt u het product gewoon iets minder, u kunt het zelfs puur gebruiken, maar probeer dan eerst op een veilige onzichtbare plaats uit.
Het gemak van snel en grondig reinigen en waxen van uw voertuig zonder te BORSTELEN of SPONZEN !
 
Het middel is uiteraard ook zéér geschikt voor het reinigen van uw CARAVAN, BOOT, CAMPER, MOTOR, TRIKE, CROSSER enz. enz. U kunt het zo gek niet bedenken, alles is mogelijk!
PROBEER ONS PRODUCT GEWOON, EN U ZULT VERSTELD STAAN VAN HET RESULTAAT!